Troje povređenih u tuči

U sukobu dve grupe mladića u severnom delu Kosovske Mitrovice, 10 minuta nakon ponoći, povređene su tri osobe, od kojih jedna vatrenim oružjem.

Izvor: B92

Nedelja, 08.05.2011.

11:03

Default images

Pripadnici kosovske policijske službe uhapsili su D.J. (18) kome je određen pritvor od 48 sati zbog sumnje da je učestvovao u incidentu, a tokom noći policija je zaplenila jednu automatsku pušku i jedan pištolj.

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić kaže da je do sukoba dve rivalske grupe iz Zvečana i Kosovske Mitrovice došlo tokom noći, a da su u incidentima tri osobe povređene, od kojih jedna vatrenim oružjem u predelu noge.

"Uglavnom se radi o mladim osobama koji ovakve tuče i sukobe zakazuju i preko društvene mreže Fejsbuk", rekao je Medić.

Sinoćni incident u Kosovskoj Mitrovici okarakterisan je kao teško narušavanje javnog reda i mira.

U neredima su, pored vatrenog oružja, korišćene palice i kamenice, rekao je Medić, koji je ocenivši da se radi o ozbiljnom problemu, uputio apel roditeljima da utiču na svoju decu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: