Tadić pozvao Dačića na pomirenje

Boris Tadić pozvao je SPS da ostane uz DS i da ne ide u dogovore sa naprednjacima, objašnjavaju za “Blic” funkcioneri DS koji nisu želeli da budu imenovani.

Izvor: B92, Blic

Nedelja, 08.05.2011.

10:10

Default images

U kabinetu predsednika Srbije potvrdili su za “Blic” da se Tadićev poziv “političkim protivnicima” na pomirenje odnosio na socijaliste, a ne na opozicione stranke.

Prema istom izvoru i sam Tadić nedavno je “jasno istakao da DS ne deli iste vrednosti sa SNS i DSS” i da je samim tim sa njima koalicija nemoguća.

Ovom porukom, pre svega hteo je da podseti Dačića na deklaraciju o pomirenju koju su SPS i DS potpisale, ali i da ga pozove na pomirenje posle nesuglasica koje su izbile između dve stranke u poslednje vreme zbog nervoze koju proizvodi blizina izbora i zato što se SPS sve otvorenije udvara Tomislavu Nikoliću - kaže za “Blic” izvor iz DS.

Taj list navodi da je Dačić odbio da odgovori da li je Tadićev poziv na pomirenje popravio uzdrmane odnose.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: