Dačić: Uhapšeno 16 policajaca

U Srbiji uhapšeno 24 osoba među kojima i 16 policijskih službenika zbog izdavanja lažnih dokumenata, saopštio je ministar policije Ivica Dačić.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 05.05.2011.

19:02

Default images

Među uhapšenima je i načelnik izmeštene Policijske uprave Priština u Nišu i načelnica za putne isprave u Policijskoj upravi za grad Beograd u Ljermontovoj ulici.

"Reč je o izdavanju lažnih dokumenata - izvoda iz matične knjige rođenih, uverenja o državljanstvu, prebivališta", rekao je on.

Dačić je rekao da su oni uhapšeni, u akciji "Božur" zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

On je rezultate ove akcije saopštio na zajedničkoj konferencij iza novinare sa ministrom za rad, zapošljavanje i migracije Luksemburga Nikolasom Šmitom.

Dačić se prethodno sastao i sa vicepremijerom i ministrom spoljnih poslova te države Žanom Aselbornom, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: