DS: Izbori kada im bude vreme

Izbori će biti održani onda kada im je vreme, odnosno kada Srbija stekne status kandidata za članstvo u EU i dobije datum početka pregovora, kažu u DS-u.

Izvor: B92

Utorak, 12.04.2011.

17:39

Default images

Šefica poslanika DS-a u parlamentu Nada Kolundžija rekla je da ne može da komentariše predlog naprednjaka, budući da ga, kako je rekla, nije ni videla.

"Mi nudimo da uradimo posao, da Srbija dobije status kandidata i datum početka pregovora i da izbore održimo onda kada im jeste vreme, u demokratskom duhu", rekla je Kolundžija.

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić rekao je ranije da naprednjaci očekuju da na mitingu, koji organizuju u Beogradu 16. aprila, "dobiju" datum parlamentarnih izbora jer su za vlast spremili ponudu koju ne mogu da odbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: