Stampedom podrška Japanu

Tri žene su povređene, od kojih jedna teže prilikom podele sadnica japanske trešnje na skupu podrške na Trgu republike "Beograd za Japan".

Izvor: Tanjug

Nedelja, 10.04.2011.

17:42

Default images

U stampedu koji je nastao, najozbiljnije povrede zadobila je Beograđanka stara 40 godina koja je u Urgentni centar prevezena u besvesnom stanju.

Žena nije životno ugrožena, izjavio je portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović. Jovanović je rekao da je njeno stanje "stabilno", ali da će biti zadržana tokom noći u bolnici.

"Bila je u reanimaciji, a sada je njeno stanje stabilno i nije životno ugrožena", rekao je Jovanović.

Kako je ranije rečeno u Hitnoj pomoći, žena starosti 40 godina zadobila je povrede glave, grudnog koša i trbuha i ona je bez svesti odvezena na reanimaciju.

Druga sugrađanka, starosti između 55 i 60 godina, zadobila je povredu glave, grudnog koša i desnog kuka i takođe je prebačena u Urgentni centar.

U gužvi je i jedna 75. godišnja starica zadobila istegnuće levog skočnog zgloba i zbrinuta je na licu mesta.

Na skupu "Beograd za Japan", sat pre početka manifestacije, počelo je okupljanje građana ispred nekoliko žutih japanskih autobusa, iz kojih je građanima podeljena 1.001 sadnicu trešnje koje simbolizuju prosperitet, mir i ljubav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

135 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: