Nagrade za najbolji marketing

Marketinški magazin "Tabu" nagradio je priznanjem "Snaga kreativnosti" agencije koje su uradile najbolje marketinške kampanje u 2010. godini.

Izvor: B92

Utorak, 22.03.2011.

01:26

Default images

Najviše priznanja dobila je marketinška agenija "Meken Erikson". Najbolje su izabrali stručni žiri magazina "Tabu" i čitaoci.

Spot za stambene kredite “Rajfajzen banke”, gde mladić i po suncu i po kiši merka ne devojku iz dobro poznatog šlagera koji se čuje u spotu, već stan - čitaoci i žiri progalsili su za najbolji.

Osnivač i vlasnik "Meken Eriksona" agencije koja je osmislila spot Srđan Šaper rekao je da je marketing važna snaga Srbije, jer je najvažnije da se domaći proizvodi prodaju i u našoj zemlji i u inostranstvu.

“Meken Eriskon” je dobio i nagradu publike za najbolji slogan "Da je malo mlađe bilo bi mleko", osmišljen za “Mlekaru Šabac” i nagradu publike za najbolju oglasnu kampanju za novu bocu “Lav piva”.

Prema žiriju najbolju seriju reklamnih poruka imali su agencija “Lio Barnet” i “Apatnska privara” za Serijal "Južna Afrika uživo".

Najbolja oglasna kampanja, prema žiriju, bila je "Raskamatite se" za “Rajfajzen banku”, agencije"Draft SB".

Najbolja neprofitna kampanja je "Ujedinjeni protiv droge" Ministarstva zdravlja, koju je radila agencija "SWA".

Posebnu nagradu "Tabua" dobio je Žozef Ivan Lončar, jedan od pionira merketinga, osnivač “Sveta marketinga” i “Tabu” izdanja i pokretačk profesionalnih marketinških manifestacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: