Najbolja beseda u Zoranovu čast

Sonja Milivojević iz Užica pobednica je takmičenja "Besede u Zoranovu čast", koje šestu godinu organizuju Demokratska stranka i Fond "Dr Zoran Đinđić".

Izvor: B92

Subota, 12.03.2011.

19:20

Default images

Milivojevićevoj je prvu nagradu za besedu "Crni majdan", u finalu takmičenja, uručio predsednik Srbije i lider DS-a Boris Tadić.

U finalu takmičenja "Besede u Zoranovu čast" učestvovalo je osmoro besednika, a tema govora ove godine bio je citat Zorana Đinđića "Pre nego što baciš kamen na drugoga, reci šta si uradio".

Sonja Milivojević kaže da je počastvovana pobedom na takmičenju u besedništvu.

“Počastvovana sam što su moj rad pozitivno ocenili ljudi kojima se zaista divim. Nadam se takođe da će mi neki od njih biti i profesori na akademiji ili buduće kolege. Bez kompromisa ću se truditi da sledim viziju Đinđića i da budućnost u kojoj ćemo se sresti bude mnogo bolja”, kaže ona.

Predsednik Tadić je zadovoljan kvalitetom ovogodišnjih beseda.

“Meni se čini da delim uverenje svih prisutnih da je ovo jedno od najboljih besedništva kojem smo prisustvovali i koje je posvećeno i Zoranu i mladim ljudima koji su spremni da stanu iza svojih misli i da ih pretvore u konkretna dela i da ih materijalizuju kroz ljudsku akciju, kroz stvaranje boljeg društva koje treba da ponudi bolje mogućnosti i perspektive svakom ko u našoj zemlji živi”, rekao je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: