DSS: Jovanović dežurni klevetnik

Nakon izjava Čedomira Jovanovića o političkoj pozadini ubistva premijera Zorana Đinđića, DSS ocenio da je lider LDP "dežurni klevetnik DSS" i da koristi laži.

Izvor: Beta

Petak, 11.03.2011.

12:23

Default images

Portparol DSS Petar Petković naveo je u izjavi dostavljenoj Beti da Jovanović treba da odgovori na nekoliko pitanja koje se tiču ubistva Đinđića.

"Da li Jovanović zna koji je to političar posećivao u zatvoru ubice premijera Zorana Đinđića? Da li Jovanović zna koji je političar nosio u zatvor torte ubicama Zorana Đinđića?", navodi se u izjavi portparola DSS.

Petković je ocenio da lider LDP-a treba da odgovori i koji je političar odlazio u Šilerovu ulicu kod ubica Đinđića i da li zna koji je političar naredio bivšem državnom tužiocu Radetu Terziću da pusti iz zatvora ubice premijera.

"Da li može Jovanović da se seti na čijem stranačkom skupu je nedavno bio prisutan optuženi bivši tužilac Terzić? Da li Jovanović zna ko i zbog čega opstruiše i gura u zastarelost započeti sudski postupak protiv Terzića, koji je baš za vreme pobune JSO dao nalog da se iz zatvora puste ubice Đinđića?", upitao je Petković.

Portparol Demokratske stranke Srbije je zatražio od Jovanovića da odgovori i gde je bio na dan ubistva premijera i zašto je to za vreme akcije Sablja "proglašeno za državnu tajnu".

Podsetimo, Jovanović je juče u Skupštini kazao da je Srbija dužna da rasvetli političku i pravnu pozadinu ubistva Đinđića, prozvavši, između ostalih, i lidera DSS-a Vojislava Koštunicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: