"Danas": Petrović umesto Dragina?

Funkcioner DS Dušan Petrović slovi za "favorita" da postane ministar novog resora poljoprivrede i trgovine, nezvanično saznaje "Danas".

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.03.2011.

00:38

Default images

U nedelju je u prvi plan kao kandidat za ministra u novom ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kom je pripojeno Ministarstvo trgovine, izbio upravo Petrović, piše list.

"Danas" prenosi i nezvanične informacije da je dosadašnji ministar vera Bogoljub Šijaković (DS), viđen na mestu sekretara u Ministarstva za dijasporu, koje predvodi Srđan Srećković.

Podsetimo, Vlada Srbije objavila je u nedelju plan rekonstrukcije, po kom će postojati 17 ministarstava, a Vlada će imati 21 člana. U nedelju uveče nisu bila poznata personalna rešenja u Vladi, ali je premijer Mirko Cvetković najavio da preuzima vođenje Ministarstva finansija, kao i da Slobodan Milosavljević neće voditi objedinjeni resor poljoprivrede i trgovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: