Skupština o Vladi sledeće nedelje

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će republički parlament izmene Zakona o ministarstvima razmatrati sledeće sedmice.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.03.2011.

11:14

Default images

Đukić Dejanovićeva je rekla da će parlamentu biti dostavljen predlog izmena Zakona o ministarstvima pre utorka, 8. marta.

Tada ističe zakonski rok od 15 dana u kom premijer Srbije Mirko Cvetković treba da predloži ministre umesto njih troje iz G17 plus koji više nisu na toj funkciji.

“Nigde nismo zakasnili, sve se to događa sledeće nedelje”, rekla je Đukić Dejanovićeva, odgovarajući na primedbu poslanika Demokratske stranke Srbije da će se o izmenama u Vladi Srbije raspravljati kasno, budući da taj zakonski predlog nije stigao u skupštinsku proceduru.

Poslanici DSS smatraju da je do utorka teško promeniti Zakon o ministarstvima, a da je jedini način da se to na vreme završi, u skladu sa zakonskim rokom, da taj predlog zakona danas bude upućen u skupštinsku proceduru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: