Meksiko–SAD: Šverc droge katapultom

Američka nacionalna garda na granici sa Meksikom snimila ljude kako katapultom preko granične ograde prebacuju pakete sa drogom.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 27.01.2011.

14:35

Default images

Američki gardisti zaduženi za nadgledanje granice u mestu Nako, 80 kilometara od Tusona, u Arizoni, obavestili su o tome meksičke kolege.

Krijumčari, koji su ovom drevnom spravom prebacivali pakete kanabisa na američku teritoriju, uspeli su da umaknu policiji, ali se mogu videti na snimcima sigurnosnih kamera.

Policija je zaplenila 20 kilograma droge i katapult visok tri metra, koji je bio montiran na automobilu nedaleko od granične ograde.

Izgleda da su latinoamerički šverceri droge rešili da ponovo pribegnu dobrim starim metodama. Nedavno je uhvaćen golub-pismonoša koji je prenosio drogu zatvorenicima jednog kolumbijskog zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: