Časovi i danas skraćeni

U školama članicama Granskog sindikata prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost" časovi će i danas biti skraćeni na 30 minuta.

Izvor: Tanjug

Utorak, 25.01.2011.

10:24

Default images

Taj vid protesta rezultat je dosadašnjih neuspelih pregovora Vlade i sindikata o zahtevima prosvetnih radnika za poboljšanje materijalnog položaja.

Predsednik Granskog sindikata prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost" Tomislav Živanović rekao je da su u ponedeljak u protestu bili zaposleni i članovi ovog sindikata u 232 škole.

Međutim, prema podacima iz Ministarstva prosvete nastava je bila skraćena u 131 osnovnoj i srednjoj školi.

Taj sindikat je najavio da će skraćenje časova trajati do 28. januara, za kada je zakazana obustava rada zaposlenih u sindikatima koji pregovaraju s vladom, ukoliko nikakav dogovor ne bude postignut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: