Preživela pad sa 23. sprata

30-godišnja žena, koja je skočila sa 23. sprata hotela "Kraun plasa Panamerikano" u Buenos Ajresu, preživela je pad i zadobila je višestruke povrede.

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2011.

01:36

Default images

Ona je, s visine od skoro stotinu metara, pala na krov taksija čiji je vozač izašao iz vozila neposredno pre nego što će mu jedna strana automobila biti uništena.

Taksista je objasnio da je izašao iz kola jer je video policajca kako gleda nagore.

Drugi taksista, takođe očevidac nesreće, rekao je da je video devojku kako prelazi ogradu krova hotela “Kraun plasa Panamerikano”, koji se nalazi nekoliko metara od Obeliska, obeležja Buenos Ajresa.

“Video sam je kako prelazi ogradu, dok joj je druga osoba nešto govorila. Ona je došla do ivice, vratila se da kaže nešto toj osobi, a onda se okrenula i skočila. Čuo se zvuk, kao jaka eksplozija”, ispričao je taksista Huan Karlos Kandam.

Tridesetogodišnja Argentinka je zadobila višestruke povrede i prebačena je u bolnicu, gde je na intenzivnoj nezi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: