Besede u Zoranovu čast - šesti put

Takmičenje u govorništvu "Besede u Zoranovu čast" biće održano ove godine šesti put, saopštila je Demokratska stranka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.01.2011.

15:55

Default images

Tema manifestacije koja se organizuje u znak sećanja na ubijenog premijera Zorana Đinđića, biće "Pre nego što baciš kamen na drugog, reci šta si uradio".

Demokratska stranka i Fond "Dr Zoran Đinđić" u današnjem saopštenju pozvali su mlade, od 18 do 30 godina, da učestvuju na takmičenju, čije će finale biti u Beogradu 12. marta, na osmu godišnjicu smrti premijera Đinđića.

Kvalifikacije za finalno talmičenje počeće u Kikindi 4. februara, a lokalna takmičenja će se održati u još 11 gradova Srbije.

Svoje veštine govorništva prikazaće i mladi u Kragujevcu, Pančevu, Požarevcu, Užicu, Vranju, Beogradu, Kuli, Paraćinu, Subotici, Leskovcu, Staroj Pazovi i Sokobanji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: