Irinej: Ledeno ćutanje o zločinima

Trgovina organima nestalih Srba na Kosovu odvijala se uz znanje predstavnika međunarodne zajednice, rekao je patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej.

Izvor: B92

Sreda, 05.01.2011.

12:36

Default images

Srpski patrijarh Irinej u Božićnoj poslanici optužio je međunarodnu zajednicu da je znala za trgovinu organima na Kosovu.

U poslanici se navodi da je to jedan od najtežih primera kršenja prava srpskog naroda na Kosovu koji se odvijao uz "ledeno, ravnodušno i u mnogim slučajevima saučesničko ćutanje predstavnika međunarodne zajednice".

"Ali, istina i božja pravda uvek imaju poslednju reč. To nam jemči rođenje Hristovo, to već osećamo i znamo", rekao je patrijarh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: