Kazne za prekid aviosaobraćaja?

Britanska vlada planira da uvede nove zakone kojima bi se aerodromi kaznili desetinama miliona funti zbog prekida u saobraćaju, poput ovog Božićnjeg.

Izvor: FoNet

Nedelja, 26.12.2010.

20:36

Default images

Svi britanski listovi pišu o mizeriji koju su pretrpeli putnici zarobljeni na Hitrou, pošto njegova uprava nije pravovremeno organizovala čišćenje snega.

Kako navode listovi, najveći britanski aerodrom nije uradio ništa povodom nevremena uprkos tome što su meteorolozi danima unapred upozorili na obilne snežne padavine.

Pored besnih putnika, i aviokompanije razmatraju da li da od uprave aerdroma BAA traže kompenzaciju za otkazane i odložene letove, prenosi Sandej Tajms.

Sandej Telegraf piše da su "šefovi na Hitrou" znali da će aerodrom morati da bude zatvoren, jer nemaju odgovarajuću opremu za čišćenje snega i leda.

Putnici, od kojih su neki šest dana čekali na let bez ikakvih konkretnijih informacija, žale se na upravu i osoblje Hitroua, koje iih je ostavilo da se snalaze kako znaju i umeju.

Neki od njih se zariču da više nikad neće nogom kročiti na ovaj aerodrom, prenosi Telegraf.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: