Na Skupštini DS-a i kritički tonovi

Delegat Skupštine DS-a Gojko Tešić nezadovoljan zbog malog broja prijavljenih za diskusiju, "što je loše za stranku jer izgleda kao da je skup režiran".

Izvor: Beta

Subota, 18.12.2010.

15:04

Default images

Tešić je kritikovao i to što su pojedini kandidati DS za stranačke funkcije u danima pred skupštinu organizovali, kako je rekao, kampanju "u nama naklonjenim medijima".

Tešić je rekao da će glasati za Vuka Jeremića za potpredsednika DS, zbog toga što je "čestit i pošten čovek, moralan, obrazovan i trpeljiv".

Tešić je rekao da mu je žao zbog toga što su neposredno pred izbore za stranačke organe od kandidature odustali neki članovi koji su mejlovima i SMS-porukama prethodno ubeđivali ostale da glasaju za njih.

Funkcioner DS-a Slobodan Homen rekao je da je povukao svoju kandidaturu za člana Predsedništva DS jer smatra da je opšti interes iznad ličnih ambicija.

Homen je rekao da DS postoji zbog Srbije, a ne obrnuto, i da zato ta partija treba da se posveti suzbijanju kriminala i korupcije i učini sve da se donesu dobri zakoni i povećaju plate u Srbiji.

Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke Dragoljub Mićunović je rekao da je obaveza DS da u interesu Srbije, kako je rekao, kao stranka savlada samu sebe i svoje unutrašnje probleme.

U govoru na izbornoj skupštini DS, Mićunović je rekao da demokrate moraju da podrže svoje predstavnike u Vladi, ali i da od njih traže odgovornost u poslu i da se ne otuđuju od stranke.

Mićunović je rekao da je defetizam najveći problem i da članovi DS treba da svojim primerom pokažu solidarnost, odgovornost i štedljivost, a građane da ubede da vrate optimizam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: