Kad Putin peva "Bluberi hil"

Ruski premijer Vladimir Putin, poznat u javnosti po "mačo" imidžu, na humanitarnom događaju posvećenom deci, izveo poznatu američku numeru "Bluberi hil".

Izvor: B92

Nedelja, 12.12.2010.

11:21

Default images

"Kao velika većina ljudi, ne znam ni da pevam, ni da sviram, ali to veoma volim da radim", rekao je Putin.

Putin je prošlog leta pevao na tajnom sastanku sa grupom ruskih tajnih agenata koji su proterani iz Sjedinjenih Američkih Država. Njegova publika u petak su bili, između ostalih, glumci Šeron Stoun, Monika Beluči, Kevin Kostner i Žerar Depardije.

U crnom odelu sa belom košuljom, Putin se popeo na scenu, gde je na klaviru odsvirao početne taktove pesme, koja je 1956. bila svetski hit u izvođenju Fets Domina, da bi zatim stao iza mikrofona i počeo da je peva, uz pratnju nekoliko muzičara i pevača.

Putin (58), koji ima crni pojas u džudou, vozio je borbeni avion, trotočakaš "harli dejvison", a nedavno je seo iza volana "formule 1".

Portparol ruskog premijera Dmitrij Peskov izjavio je za Rojters da Putin ima časove muzike "ali veoma retko, kad ima vremena", a da je reči pesme "Bluberi hil" naučio na časovima engleskog jezika.

Ruski premijer je, takođe, pokušao da odsvira popularnu rusku pesmu "Od čega počinje domovina", koju je pevao sa ruskim agentima, ali je pogodivši pogrešnu notu odustao, uz obećanje da će je bolje uvežbati sledećeg puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: