Reakcija: Tragom Ratka Mladića

Ekipa emisjije "Reakcija" pratila je tragove Ratka Mladića kako bi otkrila modele njegovog skrivanja kao i odgovorne za to što haški begunac još nije uhapšen.

Izvor: B92

Nedelja, 05.12.2010.

23:15

Default images

Emisija "Reakcija" je na programu u ponedeljak u 22 časa.

U kući Ratka Mladića, ali tek ove godine, pronađeni su dnevnici koji potvrđuju da je Mladić spremao odbranu pred haškim tribunalom. Dnevnici su pronađeni na tavanu, dobro zaštićeni od eventualnog uticaja vlage.

Do danas je ostala tajna kako je moguće da su ti dnevnici pronađeni tek u trećem ili četrvtom pretresu porodične kuće Mladića. Ekipa "Reakcije" povezala je sve operativne podatke do kojih su godinama dolazili istražni organi, i otkriva kojim se putevima i na koje načine skrivao Ratko Mladić.

Koliko su državni organi bili iskreni kada su nas ubeđivali da čine sve da se Ratko Mladić nađe pred licem pravde, gledajte u emisji "Reakcija", koja je na programu Televizije B92 u ponedeljak u 22 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: