Igrom za Kraljevo u Domu sindikata

Više kulturno-umetničkih društava iz Beograda održaće 6. decembra u Domu sindikata humanitarni koncert "Igrom za Kraljevo".

Izvor: B92

Subota, 27.11.2010.

11:48

Default images

Ovim koncertom će se prikupljati dobrotvorni prilozi za pomoć i obnovu Kraljeva od posledica zemljotresa.

Na manifestaciji će nastupati više od 20 kulturno-umetničkih društava iz Beograda i Kraljeva s raznovrsnim programom koji čini više od 600 učesnika i članova najboljih folklornih društva u Srbiji, saopštio je Beoinfo.

Posetioce će tradicionalnom nacionalnom igrom zabavljati članovi folklornih društva,"Abrašević", PKB, "Krsmanac", "Lola", "Mika Mitrović - Jarac", "Dimitrije Tucović", "Branko Cvetković", "Jedinstvo", "Diogen" i drugi.

Na manifestaciji će, pored kulturno-umetničkih društava iz Beograda, učestvovati i "Abrašević", "Železničar" i "Kraljevačka riznica" iz Kraljeva.

Početak humanitarnog koncerta "Igrom za Kraljevo" zakazan je za 19.00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: