Savo Milošević u štabu Jeremića

Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić formirao je uoči predstojećih izbora u Demokratskoj stranci izborni tim.

Izvor: B92

Subota, 27.11.2010.

00:57

Default images

Tim ima zadatak da Jeremiću obezbedi veću podršku u stranci, a u njegovom sastavu su mnogi poznati građani Srbije, javlja "Blic".

Na spisku su direktor „Službenog glasnika” Slobodan Gavrilović, njegov sin i jedan vođa studentskog protesta i „Otpora” Miša Gavrilović, novinar i bivši gradski sekretar za sport Igor Miklja i fudbaler Savo Milošević, koji se kandidovao za mesto predsednika FK „Partizan”.

Ovim angažovanjem Jeremić samo podiže ulog u izborima u DS, gde se prvi put ne znaju unapred favoriti, niti „ljubimci” predsednika stranke Borisa Tadića.

Jeremić, prema ocenama analitičara, i te kako ima potrebu za formiranjem izbornog tima koji će mu pomoći u izbornoj trci jer za razliku od ostalih kandidata nije mnogo omiljen u stranci, mada uživa ugled u javnosti.

Podsećamo, kandidati za potpredsednike su svi dosadašnji potpredsednici osim Vide Ognjenović, a to su Dušan Petrović, Dragan Šutanovac i Bojan Pajtić.

Pored njih, u trci za pet potpredsedničkih mesta su Vuk Jeremić, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, portparolka Jelena Trivan, šefica poslaničkog kluba „Za evropsku Srbiju” u Skupštini Srbije Nada Kolundžija i potpredsednica parlamenta Gordana Čomić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: