LDP: Lični razlozi Maraševe ostavke

U LDP-u kažu da njihov poslanik Slobodan Maraš nije podneo ostavku zbog političkih nesuglasica nego zbog privatnih i porodičnih razloga.

Izvor: Beta

Utorak, 23.11.2010.

15:19

Default images

"Nema nikakvih političkih nesuglasica niti nesporazuma, reč je o porodičnim razlozima", rekoa je poslanik LDP Ivan Andrić.

"Nas je obavestio prošle nedelje. Očekivali smo da će još malo da razmisli i nadje prostora, ali to nije bilo moguće", rekao je Andrić novinarima u Skupštini Srbije.

"U pitanju su privatni i porodični razlozi kao što je sam Maraš rekao", kazao je Andrić i dodao da će LDP o zameni poslanika odlučivati u najkraćem mogućem roku.

Maraš je juče saopštio da je podneo ostavku na mesto poslanika i da je mandat vratio stranci koja ga je delegirala u Skupštinu Srbije. Najavio je i da će podneti ostavku na mesto člana Predsedništva Liberalno demokratske partije.

Senić: Ne znam ništa o prelasku Maraša u G17

Zamenik šefa poslaničke grupe G17 plus Vlajko Senić izjavio je da ne zna ništa o eventualnom prelasku Slobodana Maraša iz Liberalno-demokratske partije u tu stranku.

Nakon što je LDP potvrdio da je Maraš vratio poslanički mandat stranci i njegova ostavka stigla u republički parlament, po skupštinskim kuloarima se povela priča da će Maraš preći u G17 plus.

"Sa Marašem sam pričao o svemu, ali nikad o tome", rekao je Senić novinarima u parlamentu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: