Trivanova: SNS nema ideologiju

Portparolka DS-a Jelena Trivan izjavila je da SNS nema program, niti ideologiju, već da je vođena samo željom da dođe na vlast.

Izvor: Tanjug

Petak, 19.11.2010.

18:01

Default images

Trivanova objašnjava da je SNS to pokazao formiranjem koalicije sa Novom Srbijom, Pokretom socijalista i Pokretom snaga Srbije.

Trivanova je rekla da je reč o stranci i koaliciji koje vode brigu o sopstvenim foteljama i ambicijama, a pri tome nisu predstavile nijednu ideju kako bi građanima u Srbiji moglo biti bolje.

"Od koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke mogli smo samo da čujemo 'genijalni ekonomski plan' kako da se budžet napuni parama od kaucije različitih begunaca sa Interpolovih poternica", navela je Trivanova.

Srpska napredna stranka, Nova Srbija, Pokret socijalista i Pokret snaga Srbije potpisali su 16. novembra Sporazum o saradnji usmeren ka čvršćem opozicionom delovanju u promeni vlasti u Srbiji.

Lider SNS Tomislav Nikolić izjavio je tom prilikom da su "izbori cilj nove koalicije" i da će učiniti sve, u okviru demokratskog sistema, da do njih što pre dođe, dodavši da će na izborima članice nove koalicije verovatno izaći na zajedničkoj izbornoj listi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: