Nožem na komšiju zbog cene ključeva

U obračunu u Ulici Mihajla Pupina dve osobe su povređene, jedna teže. Do sukoba komšija je došlo zbog neslaganja oko cene za izradu ključeva za garažne prolaze.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.11.2010.

21:27

Default images

Da bezazlena komšijska rasprava može da preraste u krvavi okršaj pokazao je slučaj sa Novog Beograda.

Nesporazum između prijatelja i bliskih komšija potpredsednika i predsednika kućnog saveta ulaza 10 I u Mihajla Pupina osamdesetogodišnjeg B.Z. i njegovog vršnjaka M.P., počeo je verbalnim sukobom preko interfona da bi potom prerastao i u fizički okršaj.

Kako su nam rekli stanari zgrade broj 10 I, potpredsednik kućnog saveta M.P. pozvao je predsednika B.Z. i optužio ga da je cena od 90 dinara za ključeve od garažnih prolaza, koju je ponudio, previsoka i da je realna cena 40.

Razgovor koji je prerastao u svađu nastavili su u hodniku, gde je B.Z. fizički napao svog zamenika.

Potom je M.P. otišao u svoj stan, uzeo nož, vratio se i sa nekoliko uboda ranio predsednika kućnog saveta. B.Z. je hitno prebačen u Urgentni centar i njegovo zdravstveno stanje je kritično.

"Pacijent je operisan i njegovo stanje je sada stabilno i nalazi se na odeljenju hirurgije na Urgentnom centru. Inače u Urgentni centar je dovezen sa teškim povredama zadobijenim ubodom nožem, naši lekari su ga operisali, radi se o teškim povredama unutrašnjih organa", kaže portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

Kako saznajemo od stanara zgrade, učesnici incidenta bili su bliski porodični prijatelji, redovni gosti na slavama, ali i poznati po impulsivnim reakcijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: