Veljović:Šarić nije mozak operacije

Direktor policije Milorad Veljović ocenio je da Darko Šarić za kim je raspisana poternica zbog šverca kokaina, nije "mozak“ operacije "Balkanski ratnik“.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.11.2010.

22:34

Default images

Veljović je televiziji "Vijesti" rekao da se tek posle privođenja Šarića moglo doći do čelnika te kriminalne organizacije.

"Šarić nije vrh. Siguran sam, da je Šarić vrh, da ovaj predmet ne bi imao ovako široko dejstvo. Ali, dok Šarić ne bude tu gde treba da jeste, verovatno će on biti neka rampa za dalje korake“, rekao je Veljović.

Veljović je rekao i da niko ne može da spori da je Rožajac Safet Kalić „narko bos“.

"Slažem se (da to sud utvrđuje), ali određena operativna saznanja ukazuju da je vezan za to“, dodao je Veljović.

Veljović je izjavio i da je Beograd zainteresovan da Goran Soković, Dejan Šekularac i Draško Vuković budu što pre uhapšeni, odnosno da se nađu u Srbiji. Po Veljoviću, "bitno je da saradnja policije bude iskrena".

"Ukoliko se mi pojavimo u javnosti i kažemo mi ćemo sarađivati, a od te saradnje nema rezultata, onda nismo ništa dobro uradili“, zaključio je direktor Veljović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: