LDP proslavio 5. rođendan

Liberalno demokratska partija proslavila je pet godina postojanja na političkoj sceni.

Izvor: B92

Petak, 05.11.2010.

23:12

Default images

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović poručio je da je misija stranke promena sistema vrednosti u Srbiji.

Jovanović je brojim zvanicama poručio da se za pet godina Srbija promenila i da se LDP zalaže za pomirenje i mir u regionu. Sam vrh Liberalno demokratske stranke sa Čedomirom Jovanovićem na čelu dočekivao je brojne i veoma raznolike goste.

Možda protivnici u skupštini, ali na rođendanu su se liberali lepo družili i sa minsitrima i političarima iz Vladajuće koalcije.

Na proslavi je bilo i bivših ministara, ali i onih koji su za vreme vladavine SPS-a i Miloševića bili hapšeni i proganjani.

Jovanović je rekao da se za pet godina LDP promenila kao i Srbija i da partiju više ne pokreće ono što ju je tada pokretalo, a da je promena nastala jer se vlast u Srbiji promenila.

LDP želi da nastavi proces pomirenja u regionu, mir u Bosni, Srbiju u NATO-u, dogovor sa Kosovskim Albancima, rekao je Jovanović.

Atmosfera pomirenja, osim u porukama o političkom programu LPD-a dominirala je u opštoj atmosferi rođendanske proslave.

Jovanović je završavajući govor u prepunom klubu Comunalis pozvao na drugačiji odnos jednih prema drugima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: