Isti kreatori u Beogradu i u Đenovi

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da ne isključuje mogućnost da iza nereda u Beogradu i u Đenovi stoje isti "kreatori".

Izvor: Beta

Sreda, 13.10.2010.

14:06

Default images

"Ne mogu isključiti povezanost kreatora jednog i drugog događaja. Istraga će tu dati konkretan odgovor", kazala je ona novinarima u Podgorici.

Ona je rekla da je zabrinjavajuće to što su "ne samo u Srbiji nego i u regionu, nezadovoljni instrumentalizovani od određenih mračnih političkih" krugova.

Đukić-Dejanovićeva nije, međutim, mogla da konkretizuje o kojim je "mračnim političkim krugovima" u Srbiji reč, već je samo dodala da je to predmet istrage nadležnih državnih organa.

Predsednica Skupštine Srbije smatra da je Srbija "u poslednje vreme ipak smogla snage da na vrlo delikatna pitanja, kroz institucije sitema, da odgovor" i kao primere za to navela usvajanje Deklaracije o Srebrenici i organizovanje Parade ponosa.

Ona je osudila nerede tokom Parade ponosa i pohvalila reakciju policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: