Avion sleteo zbog porođaja putnice

Avion, sa leta Moskva-Grozni, prinudno je sleteo u Volgogradu, jer je jednoj putnici počeo prevremeni porođaj, javila je ruska novinska agencija Itar Tas.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 04.10.2010.

18:08

Default images

Avion ruske avio-kompanije Ruslajn poleteo je sa moskovskog aerodroma Domodedovo, a ubrzo zatim dvadesetčetvorogodišnja trudnica, osetila je da je počeo porođaj.

Pilot je odlučio da prinudno sleti u Volgograd, kako bi joj se obezbedila adekvatna medicinska pomoć.

Putnica je, bez komplikacija, rodila dečaka u porodilištu u Volgogradu, gde je prevezena ambulantnim kolima, a avion je ponovo poleteo i nastavio ka odredištu, čečenskoj prestonici Grozni.

To je drugo prinudno sletanje u poslednja 24 časa na aerodrom u Volgogradu, dva aviona koji su poleteli sa moskovskih aerodroma ka Groznom.

Juče je avion "Yak-42" čečenske avio-kompanije sa leta Moskva-Grozni prinudno sleteo u Volgograd zbog anonimne pretnje o postojanju eksplozivne naprave u avionu.

Eksplozivna naprava nije pronađena, a avion je jutros bezbedno sleteo na aerodrom u Groznom.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: