Nikolić: Promene ponovo potrebne

Predsednik SNS Tomislav Nikolić izjavio je da su danas ponovo potrebne promene, "pa čak možda i na isti način kao što je do njih došlo 5. oktobra 2000. godine".

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.10.2010.

20:07

Default images

On je rekao da su u petooktobarske promene bile potrebne, ali da se u prethodnoj deceniji nisu ostvarile one koje je tražilo srpsko društvo.

On je rekao da su za obećanja koja nisu ispunjena krivi predsednik Srbije Boris Tadić i Vlada Srbije i dodao da će Srbiji, ako nastavi da "trpi" ta neispunjena obećanja, biti "sve gore i gore".

Prema njegovim rečima, istorijska distanca o događajima 5. oktobra 2000. godine moći će da se da tek kada se nekoliko puta u Srbiji promeni vlast, ali te distance nema, jer je "ista vlast u kontinuitetu 10 godina".

Lider SNS je istakao da sve više građana Srbije govori da nešto u glavama političara nije u redu, jer "koga god da narod izabere na vlast taj postane za kratko vreme diktator i smatra da na bilo koji način treba da ukloni sve oni koji su mu konkurencija".

"DOS-ova vlast ne trpi konkurenciju, uklanja je na sve moguće načine, ne mislim na fizičko likvidiranje, ali u kakvoj su panici od SNS mislim da su veoma blizu i toga“ dodao je Nikolić. 5. Oktobar

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: