Ukraden đački autobus u Rimu

Maturanti subotičke Ekonomske škole, opljačkani su tokom popodneva na ekskurziji u Rimu.

Izvor: B92

Petak, 24.09.2010.

20:05

Default images

Od dva autobusa koji su korišćeni za prevoz, jedan je ukraden, dok je drugi obijen. Učenici su ostali bez ličnog prtljaga i pasoša.

Policija je obavila uviđaj, a na lice mesta izašao je i konzul naše zemlje u Rimu. Svi maturanti su dobro i u toku je izrada novih ličnih dokumenata kako bi se u što kraćem roku vratili u Srbiju.

Na ekskurziju u Italiju 20. septembra, posredstvom agencije PROFIS, otišlo je 88 učenika iz Subotice i bilo je planirano da se u nedelju vrate kući.

“Bili smo u šop centru, kupovali smo i čuli smo da je obijen jedan autobus, došli na lice mesta videli da je jedan autobus nestao i da je drugi obijen. Uzeli su nam nekoliko stvari. Nemamo pasoše, nemamo ništa i čekamo prevoz za hotel”, rekao je učenik 4-2 ekonomske škole iz Subotice, Miloš Dugalić.

“Bila je policija na uviđaju, traže drugi autobus mada ne znam šta će se desiti. Svi smo ok, svi su potreseni malo, ali snaći ćemo se nekako”, dodao je Dugalić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: