Beč: Sedam meseci zatočena u kući

Policija u Beču uhapsila je jednog kosovskog Albanca koji je sedam meseci držao svoju suprugu zaključanu u zajedničkom stanu u glavnom gradu Austrije.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 16.09.2010.

18:57

Default images

Kako je objavljeno, 22-ogodišnji kosovski Albanac je 225 dana suprugu (22) držao zatvorenu u stanu gde ju je i teško zlostavljao.

Mlada žena bila je zatvorena u stanu od 1.februara, udarana i prećeno joj je smrću, navodi dnevnik "Hojte". Radi se o nasilju u kući, objasnio je portparol policije Mario Hejl.

To je i razlog je što policija nije želela da objavi informaciju o hapšenju kosovskog Albanca, koje je sprovedeno još u ponedeljak.

On nije želeo da iznese detalje ni kada je štampa dobila informacije, već samo da je policija zatražila istražni pritvor protiv osumnjičenog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: