Poginuo skijaš Amar Garibović

Skijaški reprezentativac Srbije Amar Garibović poginuo je u saobraćajnoj nesreći na autoputu Zagreb – Beograd, koja se dogodila u utorak.

Izvor: B92

Utorak, 07.09.2010.

23:51

Default images

Njegov kolega iz ekipe i brat Amor Garibović je u veoma teškom stanju.

U saopštenju Skijaškog saveza Srbije navodi se da su u nesreći koja se dogodila u utorak, na autoputu Zagreb - Beograd, lakše povređeni trener skijaškog kluba Jelenak iz Sjenice Murat Garibović i skijaš Ajlan Ristić.

Oni su sa lakšim povredama zbrinuti u bolnici u Slavonskom Brodu.

Na takmičenju Svetske skijaške federacije (FIS) koje je održano prošlog vikenda u roler skijanju u hrvatskom Oroslavlju Amar Garibović (19) je osvojio srebrnu medalju.

Amar Garibović je bio član reprezentacije Srbije i takmičio se u nordijskim disciplinama na ovogodišnjim Zimskim olimpijskim igrama u
Vankuveru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: