Novi Pazar: Ostavka zbog placa

Emir Elfić, pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara, podneo je ostavku na tu funkciju kao protest protiv oduzimanja zadužbinskog zemljišta od gradske uprave.

Izvor: B92

Sreda, 01.09.2010.

14:20

Default images

Elfić u pisanom saopštenju dodaje da je to i protest protiv sve češće etničke i verske diskriminacije nad Bošnjacima od državnog režima.

“Moja moralna, duhovna i opšteljudska uverenja ne dozvoljavaju mi da budem deo sistema koji se neprijateljski i beskrupulozno odnosi prema svom narodu”, navodi Elfić.

On ocenjuje da je “ovakvim ponašanjem” opcija na vlasti “definitivno odustala od svih programskih vrednosti i obećanja kojima je dobila izbore”.

Emir Elfić je brat jedne od dve supruge glavnog muftije Islamske zajednice u Srbiji Muamera Zukorlića.

Pripadnici Žandarmerije juče su zauzeli plac na kome je počela gradnja obdaništa, a na kojem su radove zaustavili vernici Islamske zajednice u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: