Simpo proširuje saradnju sa Ikeom

Kompanija "Simpo" saopštila je da je će do kraja ove godine isporučiti lancu "Ikea" robu u vrednosti od 10 miliona evra.

Izvor: B92

Petak, 27.08.2010.

15:13

Default images

“Simpo” iz Vranja i najveći svetski trgovinski lanac za promet nameštaja “Ikea” uspešno su završili razgovore o poslovnoj saradnji u ovoj i narednim godinama.

Saradnja će se nastaviti i u okviru plasmana “Simpovih” proizvoda preko “Ikeinih” prodajnih centara u Rusiji u 2011.

“Simpo” će “Ikei” u ovoj godini isporučiti robu u vrednosti od 10 miliona evra, a reč je o tapaciranom nameštaju, kao i 7 hiljada krevetića iz Fabrike dečjeg nameštaja iz “Radovnice” kod Trgovišta.

Novim ugovorom, “Simpo” će u 2011. “Ikeinim” prodajnim centrima u Rusiji, ali i u ostalim evropskim zemljama, isporučiti robu vrednu 15 miliona evra.

Ujedno poslednji vikend pred početak školske godine za nameštaj iz programa “Junior”, “Simpo” će svojim kupcima, omogućiti uštedu od 30-tak procenata u okviru akcije loto popusta.

"’Simpo’ kompanija je odlučila da povodom početka školske godine izađe u susret kupcima, odnosno najmlađima i njihovim roditeljima koji žele da opreme dečje sobe”, rekao je Milan Vuković iz kompanije “Simpo”.

“Ko odluči da na taj dan dođe u naš salon i odluči da nešto kupi iz asortimana ‘Simpo junior’, moći će na licu mesta u trenutku kupovine da izvuče dodatni popust koji se kreće od 5-10 ili 15 procenata. Oni se dodaju na postojeće popuste koji su trenutno akcijski - oko 20 odsto se kreću, tako da može da se uštedi i do 35 procenata”, kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: