Most kod Rače od 1. septembra

Most kod Sremske Rače biće pušten u saobraćaj 1. septembra. Vojvođanska Vlada u sanaciju uložila 675 miliona dinara.

Izvor: B92

Sreda, 25.08.2010.

18:53

Default images

Most na Savi kod Sremske Rače i pristupna saobraćajnica biće pušteni u saobraćaj 1. septembra, najavio je predsednik vlade Vojvodine Bojan Pajtić, prilikom posete tom gradilištu.

Za izgradnju i sanaciju ovog mosta i pristupne saobraćajnice iz Pokrajinskog fonda za kapitalna ulaganja izdvojeno je 675 miliona dinara.

Za manje od nedelju dana, preko novog mosta kod Sremske Rače proći će prva vozila.

Glavni posao je završen, ostali su samo još neki tehnički detalji da se završe, pa da se most i zvanično pusti u saobraćaj.

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić kaže da je most izgrađen u skladu sa najvišim evropskim standardima, da je konstrukcija mosta dugačka 440, a široka 11 metara.

Most kod Sremske Rače, kako kaže gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović, od velikog je privrednog i nacionalnog značaja, jer povezuje Vojvodinu sa Republikom Srpskom.

Pajtić je podsetio da je u prethodne tri godine za izgradnju i sanaciju magistralnih i regionalnih puteva u pokrajini izdvojeno više od 22 milijarde dinara.

Most na Savi kod Sremske Rače, jedan je od osam mostova čija se izgradnja finansira iz Fonda za kapitalna ulaganja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: