Agent službe MI6 pronađen mrtav

Agent britanske obaveštajne službe MI6 pronađen je mrtav u svom stanu u blizini štaba agencije u Londonu, preneli su ostrvski mediji.

Izvor: Tanjug

Sreda, 25.08.2010.

16:13

Default images

Telo ubijenog muškarca, u tridesetim godinama života, pronašla je policija u ponedeljak uveče, prenela je agencija Rojters.

Britanski Bi-Bi-Si (BBC) javlja da je telo pronađeno u vreći u kupatilu stana na poslednjem spratu zgrade u centru Londona, a sumnja se da je muškarac ubijen pre više od dve nedelje.

Britanska vlada saopštila je da ne može niti da potvrdi niti da demantuje da je žrtva bila agent neke od britanskih obaveštajnih agencija, u skladu sa njenom politikom.

MI6 je britanska tajna služba, čiji agenti deluju po nalogu vladinog Generalnog komunikacionog štaba (GHCQ).

Rojters prenosi da detektivi koji vrše uvidaj na terenu ne veruju da je ubistvo počinjeno iz terorističkih ili špijunskih namera.

Policija je u potragu za neimenovanim čovekom krenula pošto je prethodno javljeno da nije viđen više od 10 dana.

Obdukcija tela žrtve biće obavljena tokom dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: