Vrtić u Tržnom centru "Ušće"

U Beogradu, u Tržnom centru “Ušće”, otvorena je prva koncept prodavnica igračaka koja ima vrtić.

Izvor: B92

Sreda, 25.08.2010.

15:19

Default images

Roditelji će ubuduće, dok obavljaju kupovinu, svoje mališane moći da ostave na čuvanje u vrtiću “Deksiko kids” prodavnice, i to potpuno besplatno.

Radnim danima kupovinu sa mališanima najčešće obavljaju bake i deke. Kažu da to i jednima i drugima predstavlja zadovoljstvo, a vrtić u tržnom centru smatraju korisnom idejom, u skladu sa svetskim trendovima.

Vrtić može da primi dvadesetoro dece, a s njima će raditi profesionalni vaspitači.

"Svaki dan imamo drugi program, deca se čuvaju na dva sata. Vrtić može da primi dvadesetoro dece na dva sata, pa sledeća dva sata opet dvadesetoro. Imaćemo razne sadržaje. Na primer, jedan dan je učenje engleskog, drugi dan je crtanje, treći dan je sport i zdrav život, s tim da imamo i pozornicu. Subotom i nedeljom ćemo takođe zvati pozorišne predstave", objašnjava Nina Jandrić iz kompanije „Deksiko Kids“.

Usluga vrtića u "Deksiko Kids" prodavnici je besplatna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: