N. Beograd: Supermarket na 4000 m²

Novi Beograd je dobio još jedan veliki supermarket - posle 20 godina poslovanja u Vojvodini, "Univereksport" je u Beogradu otvorio objekat od 4000 kvadrata.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.08.2010.

16:44

Default images

Potrošači su kao i u drugim slučajevima, u redu čekali i nekoliko sati kako bi iskoristili povoljnosti prvog dana rada.

Ni temperatura od preko trideset stepeni nije sprečila da i otvaranje “Univereksportovog” marketa na Novom Beogradu isprati uobičajena slika - red od nekoliko desetina metara i višesatno čekanje.

Po otvaranju vrata, iako pored punih rafova sa mlekom, najveće interesovanje potrošača ipak je privuklo odeljenje sa mesom.

"Supermarket 011" je trideseti “Univereksportov” maloprodajni objekat u Srbiji, ali prvi u Beogradu.

“Mi kao narod skloni smo da krizu koristimo kao neuspeh. Mi iz ‘Univereksporta’ mislimo da je ovo pravi trenutak za nešto ovako. Iza nas je dvadeset godina rada i polako smo dolazili do svojih ciljeva i plodnog rada”

Ova investicija vredna milion i po evra otvorila je i oko stotinu radnih mesta.

Aleksandar Antić, predsednik Skupštine grada, kaže da u doba krize mere koje će država doneti moraju da budu praćene i ovakvim hrabrim potezima privrede.

“Mislim da su ljudi iz ‘Univereksporta’ poslali jednu snažnu poruku da kriza neće proći sama od sebe i da ne možemo da sedimo i čekao da kriza prođe. Mislim da je ovo dobro zbog otvaranja novih radnih mesta i grad Beograd će ovo podržati u narednom periodu”, kaže Antić.

Na 2000 kvadratnih metara prodajnog prostora “Supermarketa 011” potrošači će, pored standardnih, moći da koriste i dodatne sadržaje - poštu, menjačnicu i prostor za čuvanje kućnih ljubimaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: