Tuča posle saobraćajne nesreće

Pet osoba povređeno je u tuči na Ubu, kažu u valjevskoj bolnici. Do tuče je došlo u centru Uba posle saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila.

Izvor: Beta

Subota, 21.08.2010.

18:09

Default images

Usledila je rasparava dve grupe mlađih ljudi, a potom i žestoka tuča u kojoj su korišćene metalne štangle.

Jedna osoba je sa težim povredama glave prebačena u beogradski Urgentni centar, dok se jedna osoba nalazi u šok sobi valjevske bolnice i njeno zdravstveno stanje "trenutno je stabilno", naveli su u bolnici u Valjevu.

Dve osobe su zadržane na hirurškom odeljenju te bolnice "zbog dalje opservacije zdravstvenog stanja", dok je jedna osoba smeštena na Odeljenju ortopedije i traumatologije zbog povreda noge.

Najteže povređeni iz jedne od sukobljenih grupa prebačen je na lečenje u Beograd, dok je teže povređeni iz druge grupe sukobljenih smešten u valjevsku bolnicu.

Njega obezbeđuje policija jer je osumnjičen za nanošenje težih telesnih povreda.

Valjevska policija je najavila da će se saopštenjem oglasiti povodom tuče na Ubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: