Tužilac: "Isteraću Mladića iz rupe"

Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio da će Ratka Mladića "isterati iz rupe", piše „Pres“.

Izvor: Tanjug, Pres

Petak, 20.08.2010.

07:46

Default images

Dvadesetčetvoročasovni rad u tom cilju do sada je dao razultate ,a isti režim primenjuje se i na drugog haškog begunca Gorana Hadžića, dodaje Vukčević.

Danonoćni rad nadležnih organa doveo je do pronalaženja snimaka i telefonskih razgovora Mladića, koji su u februaru zaplenjeni u njegovoj kući.

Vukčević je u intervjuu „Presu" rekao da sada preslušava razgovore koje je tajno snimao bivši komandant Vojske RS, a koji su već predati haškom tužilaštvu.

"Isteraćemo Ratka Mladića iz rupe. Verujem da sam bio vrlo jasan u toj izjavi. Dvadesetčetvoročasovni rad u tom cilju koji sprovode sve službe i državni organi ove zemlje u okviru Akcionog tima, do sada su doveli do veoma korisnih materijala: snimaka telefonskih razgovora, njegovih beležnica...", rekao je Vukčević.

On je podsetio da je to dostavljeno Haškom tribunalu i dalje se koristi doprinoseći procesima koji se tamo vode.

Vukčević je rekao da nikada nije pominjao ostavku ako ne pronađe Mladića, već će biti uporan i raditi do kraja.

On je kazao da je potpuno ista aktivnost državnih organa i službi usmerena i ka drugom haškom beguncu Goganu Hadžiću i njegovom prebacivanju u Hag.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: