Švercovali drogu u Srbiju

Crnogorska policija saopštila je da je uhapsila dve osobe koje su pokušale da prokrjijumčare heroin iz Crne Gore u Srbiju.

Izvor: Beta

Četvrtak, 19.08.2010.

17:38

Default images

U višemesečnoj akciji presecanja kanala krijumčarenja heroina iz Turske i s Kosova preko Crne Gore u Srbiju, policija je uhapsila M.R. i R.M. iz Berana.

Oni se sumnjiče da su pokušali da prokrijumčare dva kilograma heroina.

Heroin je pronađen u vozilu kojim je upravljao uhapšeni R. M. koji je drogu trebalo da preda za sada nepoznatoj osobi iz Beograda, navodi se u saopštenju.

Policija sumnja da je organizator posla M.R. i da je R.M. u više navrata po njegovom nalogu krijumčario heroin do Beograda.

Policija je u stanu uhapšenog M.R. pronašla šest pušaka, munuciju i eksploziv, kao i predmete korišćene za mešanje i pakovanje heroina.

M.R. i R.M. će biti predati sudiji Višeg suda u Bijelom Polju zbog neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet droge, dok će protiv vlasnika pronađenog oružja Ž. R. iz Berana biti pokrenut postupak zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: