"Betoven pas, a Mikelanđelo virus"

Pojedini brucoši u SAD misle da je Betoven pas, Mikelanđelo kompjuterski virus, i da Čehoslovačka nikada nije postojala, pokazalo jedno istraživanje.

Izvor: FoNet

Sreda, 18.08.2010.

12:35

Default images

Svake godine od 1998. listu najglupljih odgovora budućih studenata - Majndset, sastavljaju Tom Mekbrajd i Ron Nief.

Prema mišljenju većine mladih, Fergi je pop pevačica, a ne vojvotkinja, Klint Istvud je osetljivi filmski režiser, a ne Prljavi Hari, dok Džo Mekinro snima TV reklame, a nije teniser.

Na prvoj listi uočili su da generacija rođena 1980. godine zna samo za papu Ivana Pavla II, izabranog 1978. a preminulog 2008. godine.

Generacija rođena 1981. nije imala pojma da je Jugoslavija ikad postojala kao zajednica.

Studenti rođeni 1983. Sarajevo poznaju samo kao ratnu zonu, a ne kao domaćina Olimpijskih igara 1984.

Za generaciju koja se na fakultet upisivala 2006, aparthejd nikad nije postojao u Južnoafričkoj Republici.

Samo nekoliko studenata upisanih 2009. znalo je da veže kravatu, neki su tek nedavno naučili da kucaju na tastaturi, a većina ne zna da su Irak i Iran ikad bili u ratu.

Oni koji će diplomirati ove godine uglavnom ne znaju da je Nemačka bila podeljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: