Nesreća na Ibarskoj magistrali

Jedna osoba je poginula, a druga je teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, kod groblja Orlovača, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Izvor: Beta

Subota, 14.08.2010.

10:02

Default images

Nesreća se dogodila sinoć oko 20.45 sati, kada je automobil sleteo sa puta. Suvozač je poginuo na mestu udesa.

Vozač, muškarac starosti oko četrdeset godina, sa teškim povredama, prevezen je u Urgentni centar, gde je na reanimaciji, izjavio je dežurni lekar Hitne službe.

Kod Filološkog fakulteta jutros posle četiri sata jedan biciklista je zadobio povrede glave kada ga je udario automobil i trenutno se nalazi u Urgentnom centru.

Muškarac skočio sa zgrade na Novom Beogradu

Muškarac star 37 godina nastradao je kada je skočio sa zgrade u Gandijevoj 47a na Novom Beogrdu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da je muškarac nastradao na licu mesta i ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: