SNS i NS najavljuju miting

Srpska napredna stranka i Nova Srbija organizovaće sredinom septembra veliki miting u Beogradu i pozvati vlast da raspiše vanredne izbore, pišu "Novosti".

Izvor: B92

Subota, 14.08.2010.

00:11

Default images

Novosti navode da će SNS i NS pokušati da u narednim danima privole i Demokratsku stranku Srbije da im se pridruži.

"Posle svega što se dešava u Srbiji i posle ovakve muke oko Kosova, bojim se da bi do serije mitinga moglo da dođe i bez naše organizacije", izjavio je predsednik SNS Tomislav Nikolić.

"Strah me je od šireg bunta koji ne bismo mogli da artikulišemo. Neko će izaći na ulicu zato što nema posla, neko zbog Kosova, a neko zato što nas sve lažu i kažu da živimo bolje nego prošle godine", rekao je on.

Lider NS Velimir Ilić je poručio da SNS, DSS i NS moraju zajednički utvrditi strategiju za naredni period.

"U septembru nas očekuju vrući dani. Siguran sam da će temperatura da se podigne kada nastupe najavljena poskupljenja i zato moramo da izađemo pred narod i pozovemo vlast da raspiše vanredne izbore. To im je sada jedini razuman potez", rekao je Ilić.

U DSS za "Novosti" nisu želeli da komentarišu najave o mitingu opozicije, jer o tome još nisu dobili nikakva obaveštenja.

Srpska radikalna stranke se protivi akcijama sa SNS, navodi list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: