Uhapšen direktor “Stela trevela“

Direktor turističke agencije “Stela trevel internacional“ uhapšen je zbog varanja turista, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Petak, 13.08.2010.

17:59

Default images

Uhapšeni Edin Dž. (27) osumnjičen je da je od agencije “Top turs“ preuzeo 581 898 dinara za aranžmane 6 putnika za Tursku, i novac zadržao na računu “Stela trevela“ umesto da plati usluge kompanijama u Turskoj.

Policija je hapšenje Edina Dž. obavila u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Prema saznanjima policije, navodi se u saopštenju, broj oštećenih građana je veći, što će se utvrditi istragom, kao i iznos ukupne štete koju je klijentima nanela turistička agencija “Stela trevel internacional“ iz Beograda.

Turistička inspekcija Srbije je 6. avgusta zatražila oduzimanje licence beogradskoj turističkoj agenciji “Stela trevel internacional“ jer nije imala ugovor sa lokalnim partnerima o smeštaju turista u Turskoj i nije obezbedila putnicima smeštaj u Alanji i Kemeru.

Turistička inspekcija Ministarstva ekonomije Srbije je, kako se dodaje, podnela Tužilaštvu i krivične prijave protiv odgovornih lica u agenciji “Stela trevel“ zbog prevare i nesavesnog poslovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: