Rekonstruisali pogrešnu zgradu

Radnici čija je firma na tenderu dobila posao rekonstrukcije jedne ustanove u Srebrenici, renovirali su pogrešnu zgradu.

Izvor: Tanjug

Sreda, 11.08.2010.

15:41

Default images

Na tenderu za obnovu zgrade Centra za socijalni rad u Srebrenici, za izvođača radova odabrana je jedna građevinska firma iz Bratunca.

Po dobijanju posla, radnici ove firme došli su pred zgradu Fonda zdravstvenog osiguranja, poznatiju kao "Socijalno" i odmah montirali skele i savesno prionuli na posao.

Tek posle otkrivanja krova, shvatili su da rade na pogrešnoj zgradi, javljaju bosanski mediji.

Reagovali su na taj način što su o svom trošku postavili krovnu konstrukciju i limeni krov, a zatim prešli na obnovu zgrade koju su dobili na tenderu - objekat Centra za socijalni rad.

Rekonstrukciju oba objekta radnici bratunačke firme završili su na vreme, s tim što su zgradu "Socijalnog" renovirali greškom.

Zaposleni u Fondu za zdravstveno osiguranje su sve vreme mirno gledali i ćutali jer nisu hteli, kao dobri domaćini, da ometaju svoje dobročinitelje u poslu, iako su znali da je u pitanju greška.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: