BiH: Pretnje Špiriću

Predsedavajući Saveta ministara BiH Nikola Špirić dobio je pismo u kome mu se preti smrću, preneli su lokalni mediji.

Izvor: B92

Utorak, 10.08.2010.

15:49

Default images

Reč je o anonimnom pismu, koje je upućeno iz Mostara, u kome se Špiriću poručuje da će mu "doći kraj".

"Naš dobri četniče Špiriću, nemoj misliti da smo te zaboravili, samo smo te malo pustili da vidimo koliko možeš biti bezobrazan... Ali, budi suiguran da će ti doći kraj... Ima stara poslovica - nije ničija gorela do zore, pa neće ni tvoje četničko ponašanje", poručeno je u pismu.

Kako prenose lokalni mediji, pismo je oštro i vulgarno intonirano s puno gramatičkih grašaka, a anonimni pošiljalac se čudi što ljudi oko Špirića ne vide koliko on navodno radi protiv "Bosne i bosanskog naroda"'.

"Namjerno smo izostavili i Hercegovine, jer i tu ima dosta ustaša koje rade protiv muslimanskog naroda, jer i vama četnici i ustaše nije se ostvarilo u meri koju ste bili zacrtali. Mislili ste da će nas nestati, ali ste se grdno prevarili i samo vam možemo poručiti - desi li se opet, neće vam se za trag znati", navedeno je u anonimnoj pretnji Špiriću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: