Radovi na obilaznici oko Leskovca

Radovi na severnoj obilaznici oko Leksovca u dužini od 775 metara počeli su danas, a otvorio ih je državni sekretar Ministarstva za NIP Milan Đokić.

Izvor: Beta

Sreda, 04.08.2010.

15:24

Default images

Za izgradnju obilaznice iz NIP-a izdvojeno je 60 miliona dinara i još 130 miliona za izgradnju nadvožnjaka na ulazu u Leskovac.

"Iz NIP-a odobreno osam projekata vrednosti 312 miliona dinara. Obilaznica i nadvožnjak su pored rekonstrukcije pozorišta najznačajniji. Obilaznica će prema planu biti završena za 60 dana, a nadvožnjak za 350 dana", rekao je on.

Izgradnja kompletne obilaznice oko Leskovca dužine četiri kilometra trajaće do 2012. godine, a sredstva će se obezbeđivati iz NIP-a.

Zamenik gradonačelnika Leskovca Branislav Đorđević izjavio je da je projekat za ovu obilaznicu bio urađen pre 14 godina i da se tek sada realizuje.

"Bio sam iznenađen kada sam pronašao projekat obilaznice urađen još 1996. godine. Moraćemo da projekat radimo etapno i sledeće godine ponovo da konkurišemo za sredstva NIP-a. Ovo je privremena obilaznica jer dugoročno planiramo pravu obilaznicu koja će se graditi između Leskovca i Pečenjevca", najavio je Đorđević.

Državni sekretar je rekao da će izgradnja fiskulturne sale pored Doma Partizana, započeta još 2007. godine, biti nastavljena i da je za to već obezbeđeno 60 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: