Eksproprijacija za Koridor 10

Eksproprijacija zemljišta za Koridor 10 trebalo bi da bude završena do kraja godine, najavljuje direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

Izvor: Tanjug

Sreda, 04.08.2010.

09:44

Default images

Drobnjak je rekao da je eksproprijacija skoro završena na delu buduće obilaznice od Batajnice do Dobanovaca i da će ovih dana biti izabran izvođač radova za tu deonicu.

On je dodao da je za to javno preduzeće izdvojilo tri milijarde dinara i da će ostati vrlo malo da se uradi sledeće godine, i da će u dogovoru sa Vladom Srbije uzeti kredit za eksproprijaciju u istom iznosu.

Generalni direktor "Puteva Srbije" je kazao da će 10. avgusta biti raspisan tender za izgradnju petlje "Batajnica", a 17. avgusta tender za mostove na Sektoru 5, obilaznice od Orlovače do Belog potoka.

On je najavio da će radovi na izgradnji obilaznice od Batajnice do Dobanovaca početi početkom septembra, a na petlji "Batajnica" krajem istog meseca.
Drobnjak je kazao da bi početkom oktobra trebalo da počnu i radovi na izgradnji tri mosta na Sektoru 5, obilaznice oko Beograda i naveo da bi radovi na tim deonicama trebalo da budu završeni za dve godine.

On je rekao da je eksproprijacija ozbiljan posao u koji je, pored "Puteva Srbije", uključena i Uprava za prihode i katastre Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: