Prozori oprani posle 30 godina

Posle 30 godina od izgradnje Doma zdravlja u Zaječaru, 450 prozora na ovoj zdravstvenoj ustanovi oprano je prvi put.

Izvor: B92

Sreda, 04.08.2010.

18:12

Default images

Zašto to prethodnih godina nije nijednom učinjeno, pitanje je koje će zauvek ostati bez odgovora.

Od 1980, kada je izgrađen Dom zdravlja u Zaječaru, do danas menjali su se direktori i upravnici. Neki od njih su hvaljeni a neki kritikovani, ali ono što im je svima bilo zajedničko je da nijedan od njih za vreme svog mandata nikada nije organizovao pranje 450 prozora na ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prvi direktor Zdravstvenog centra koji je primetio da je pogled kroz prozore Doma zdravlja prilično mutan je nedavno izabrani Stanislav Tadić.

Za posao pranja prozora potom je raspisan tender i angažovana firma koja je čitav posao uradila za kratko vreme i, kako kažu u Domu zdravlja, male pare.

Iako je u Zdravstvenom centru Zaječar poslednjih godina uloženo više miliona evra u opremu i infrastrukturne radove, priča o prozorima koje decenijama niko ne pere bila je tema o kojoj se nije pričalo javno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: